Budapest IX. kerület, Ferenc körút 3.   Tel.: +36 1 219 55 34
Győr, Király u. 17.   Tel.: +36 70 342 07 49

MOYRA KIHÍVÁS

INTERNETES KÖRÖMDÍSZÍTŐ VERSENYSOROZAT

Moyra Körmös Kihívas nyereményjáték!

Egész éven át tartó körömdíszítő versenysorozat 2.000.000 forintos összdíjazással!
Márciustól nevezz minden hónapban egy általunk megadott témában és nyerd meg az éves fődíjunkat, a 600.000 Ft-os álomutazást, vagy részesülj a 100.000 forintos havi nyereményből!
Itt az ideje, hogy több díszítő technikában és témában is megmutasd, mit tudsz!  Ha Te vagy a legjobb, Tiéd a fődíj és persze a vele járó elismerés!

Hogyan lehet Tiéd az álomdíjazás?
Készíts minden hónapban egykezes körömdíszítést abban a témában, amit a versenykiírásban teszünk közzé a Moyra Facebook oldalán. A fotón legalább egy Moyra terméknek is szerepelnie kell, ami utólagosan nem montírozható a képre.  A fotón a Moyra terméken kívül nem helyezhető el semmilyen szöveg, logó vagy reklám, csak és kizárólag az alkotó neve. Havonta csak egy pályamunkával nevezhetsz, ezért kérjük, jól gondold meg mit küldesz, mert csak az elsőként beküldött munka vehet részt a versenyben, utólagos módosításra már nincs lehetőség.


A díjazásról

A havi nyertesek díjazása:
Az év minden hónapjában a megadott témában beérkező, és a szabályzatban leírtaknak megfelelő, határidőre beérkező munkákból a szakmai zsűri kiválasztja a legjobbat.
Az adott hónap legjobbjai között 100.000 forintnak megfelelő vásárlási utalványt osztunk szét. A díjazottak száma és díj mértéke havonta eltérhet egymástól a beérkezett pályaművek számától és minőségétől függően.

Az éves verseny díjazása:
Minden hónapban a 10 legjobb munkát pontozzuk. A megszerzett pontokból adódik össze az összesített éves pontszám. A fődíjat az nyeri, aki az év folyamán a legtöbb pontot gyűjti.
A fődíj nyertesének díja: 600.000 forintos utazási utalvány, tetszés szerint kiválasztható úti céllal.
A 2. helyezett díja: 300.000 forintos utazási utalvány, tetszés szerint kiválasztható úti céllal.
A 3. helyezett díja: 100.000 forintos utazási utalvány, tetszés szerint kiválasztható úti céllal.A beküldött munkák havi pontozása:

Minden versenyző a részvételért 5 pontot kap.
A részvételért járó pontokon felül kiosztásra kerülő pontok:
1. helyezett: 25 pont
2. helyezett: 18 pont
3. helyezett: 15 pont
4. helyezett: 12 pont
5. helyezett: 10pont
6. helyezett: 8 pont
7. helyezett: 6pont
8. helyezett: 4pont
9. helyezett: 2 pont
10. helyezett: 1 pont

A verseny 2017. március 1-jén indul és az év további 10 hónapján keresztül tart, minden hónapban új kihívással. Az év utólsó hónapjában, decemberben, dupla pontokért versenyezhetsz.


Milyen témában készítsd a versenymunkát?
Minden hónapban más és más munkát várunk. Facebook oldalunkról értesülhetsz az adott témáról illetve elkészítési technikáról, vagy a kivitelezést érintő további részletekről.


Milyen felületre készítheted a díszítéseket?
Természetes körömre, és műkörömre egyaránt. A köröm hosszát és formáját tetszés szerint választhatod meg. Díszített tipeket viszont nem tudunk elfogadni, hacsak az adott hónap kihívása ezt külön nem engedélyezi.


Hogyan nevezhetsz a versenyre?
A verseny mindenki számára nyitott, a beérkezett pályamunkák egyetlen kategóriában kerülnek elbírálásra, tudásszinttől függetlenül. A versenymunkát a moyraverseny@moyra.hu e-mail címre várjuk. Fontos, hogy a levélben add meg a teljes neved, Facebook neved (amennyiben nem azonos a teljes neveddel), telefonszámodat, email címedet és postacímedet. A levél tárgyába kérjük írd bele, hogy Moyra verseny – nevezés, valamint a teljes nevedet.

Az adataidat természetesen bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek.


Meddig várjuk a munkákat?
Minden hónap utolsó napján éjfélig kell beérkeznie az adott hónap témája szerint elkészült műnek. A folyamatosan beérkezett képek csak a beküldési határidő lejárta után kerülnek publikálásra a Moyra Facebook oldalán. Minden versenyzőnek saját, legjobb tudása szerint kell elkészítenie a munkáját a többi versenyző munkájának előzetes megtekintése nélkül.


Mikor és hogyan tudod meg az eredményeket?
A beérkezett képeket a Moyra szakmai zsűrije értékeli a színhasználat, a kidolgozottság és az összkép alapján. Az összes beérkezett munka publikálásra kerül a Moyra Facebook oldalán. Minden hónapban eredményt hirdetünk a következő hónap 2. hétfőjén, az éves verseny végeredményét 2018 január 15-én tesszük közzé a Moyra Facebook oldalán.

(A változtatás jogát fenntartjuk. A képet beküldő automatikusan hozzájárul a kép esetleges bármilyen jellegű további felhasználásához. Moyra-alkalmazottak, trénerek és azok hozzátartozói nem vehetnek részt a versenyben.)


Márciusi téma, melyben a pályázatokat várjuk:

Virágok


Áprilisi téma, melyben a pályázatokat várjuk:

Anyák napja
Minimum 5 szín használata kötelező!

Májusi téma, melyben a pályázatokat várjuk:

COLOURFUL NATURE
Válassz egy képet inspirációként a megosztott képek közül, és készítsd el az általa ihletett körömdíszítést! Ragadd meg a kép lényegét, emelj ki egy-egy részletet vagy mintázatot, és használj bátran színeket! Alkalmazhatsz bármilyen technikát, körömdíszítő elemet, vagy alapanyagot a díszítés során. A lényeg, hogy a végeredmény minél inkább tükrözze az általad választott színes állatot.

Júniusi téma, melyben a pályázatokat várjuk:

GYÜMÖLCSÖK
Könnyed, hűsítő témát hoztunk a kánikulára való tekintettel! Válassz inspirációnak lédús, érett gyümölcsöket vagy akár gyümölcskosarat, és készítsd el az általa ihletett körömdíszítést! Várjuk a színes, látványos díszített körmöket! A díszítés során használhatsz bármilyen alapanyagot, akrilfestéket, akvarellt, színes porcelánt, körömlakkot, vagy akár 3D díszítéseket, a lényeg, hogy mutass nekünk valami különlegesen szép gyümölcsös kompozíciót! Mutasd meg körmökön az általad megálmodott díszítést, és küldd el a fotót június 30. éjfélig a moyraverseny@moyra.hu e-mail címre, amin legalább 1 db Moyra termék szerepel. Természetes körömre, és műkörömre egyaránt díszíthetsz, a köröm hosszát és formáját tetszés szerint választhatod meg.Szeptemberi téma, melyben a pályázatokat várjuk:

ŐSZ
A díszítés során használhatsz bármilyen alapanyagot, akrilfestéket, akvarellt, színes porcelánt, körömlakkot, vagy akár 3D díszítéseket, a lényeg, hogy mutass nekünk valami különlegesen szép őszi kompozíciót! Mutasd meg körmökön az általad megálmodott díszítést, és küldd el a fotót szeptember 30. éjfélig a moyraverseny@moyra.hu e-mail címre, amin legalább 1 db Moyra termék szerepel. Természetes körömre, és műkörömre egyaránt díszíthetsz, a köröm hosszát és formáját tetszés szerint választhatod meg.

Októberi téma, melyben a pályázatokat várjuk:

HALLOWEEN
Egy szörnyen izgalmas témát hoztunk októberre! A Halloween manapság szerte a világon elterjedt ünnep, rengeteg helyről inspirálódhatsz, amikor a versenyre készítendő körmöket tervezgeted. A faragott töklámpás kétségtelenül a legismertebb jelképe Halloween-nek, de nagyon sok más díszítő elemmel, jellegzetes színhasználattal is tökéletesen lehet megjeleníteni. Reméljük, nem túl ijesztő a téma! :) Folytatódjon igazán szellemesen a verseny, várjuk a rémesen jó verseny munkákat!
A díszítés során használhatsz bármilyen alapanyagot, akrilfestéket, akvarellt, színes porcelánt, körömlakkot, vagy akár 3D díszítéseket, a lényeg, hogy mutass nekünk valami különlegesen szép őszi kompozíciót! Mutasd meg körmökön az általad megálmodott díszítést, és küldd el a fotót október 31. éjfélig a moyraverseny@moyra.hu e-mail címre, amin legalább 1 db Moyra termék szerepel. Természetes körömre, és műkörömre egyaránt díszíthetsz, a köröm hosszát és formáját tetszés szerint választhatod meg.

Novemberi téma, melyben a pályázatokat várjuk:

KARÁCSONY

2X ANNYI HAVI NYEREMÉNY, 2X ANNYI PONT, TÖBB IDŐ AZ ELKÉSZÍTÉSRE!

Hogy mit várunk Tőled az utolsó fordulóban? Karácsonyi hangulatú körmöket. Különösebb kikötésünk nincs. Lényeg, hogy a körömre nézve a KARÁCSONY jusson eszünkbe. Nagyon szép, sok lehetőséget tartogató téma, színekben, formákban, különböző díszítő anyagokban bátran lehet gondolkodni. Mutasd meg számodra mit jelent a karácsony, az ajándékok, a karácsonyfa ragyogása, az esti fények, az ajándékozás hangulata, a szeretetteljes készülődés. A munkádat dupla pontokkal jutalmazzuk, és az eddigi 100.000 Ft helyett 200.000 Ft összértékű vásárlási utalvánnyal díjazzuk a kreativitásod.

Bármilyen alapanyagot használhatsz, dolgozhatsz természetes- vagy műkörömre. A körömformát és a hosszát sem határozzuk meg. Ráadásul december 17-ig van időd, hogy elküld a versenymunkádról készült fotót – amin legalább 1 db Moyra termék is szerepel - a moyraverseny@moyra.hu e-mail címre.

MOYRA CHALLENGE

WEB-BASED NAIL ART COMPETITION SERIES

A nail art competition series all year round for a total prize of HUF 2 million!
Beginning from March, enter the challenge in each month focusing on a specific theme we determine, and go for our annual grand prize, a HUF 600,000 dream holiday, or snatch any of our HUF 100,000 monthly prizes!
It is time now to demonstrate your skills in a couple of nail art techniques and themes!  Be the best to collect the grand price and the recognition that comes with it!

How to walk away with the dream holiday
Every month, make a one-hand nail art design reflecting the theme that we announce in our call for competition at Moyra's Facebook page. The submitted photo is required to show at least one Moyra product that cannot be the result of follow-up montage or other manipulation in the picture.  Additionally, apart from the Moyra product no other textual references, logos or advertisements can be presented in the photo, solely the name of the creator. In each month, you can submit only one design as your entry in the competition, and therefore please consider it thoroughly what you want to send to us, because only the creation you first submit will compete, and there will be no option for changes later.


Prizes

Prizes for the winners of the monthly competition rounds
In each month of the year, a professional jury will select the best design from the creations that have been submitted in relation to the specific theme, in conformance to the rules of submission, in a timely manner.
Among the most outstanding achievements of the given month, gift vouchers in a total amount of HUF 100,000 will be distributed. The number of the prize-winners and the respective values of the prizes may vary from month to month, depending on the number and standards of the competing designs submitted.

Annual prize of the competition:
In each month, the 10 best creations will be scored. From the scores earned on a monthly basis, aggregate annual scores will be calculated. The grand prize will go to the competitor who is given the largest score in total.
Grand prize for the winner of the annual competition: A HUF 600,000 travel voucher to any destination that the winner choses at his/her own discretion.
2nd prize of the annual competition: A HUF 300,000 travel voucher to any destination that the winner choses at his/her own discretion.
3nd prize of the annual competition: A HUF 100,000 travel voucher to any destination that the winner choses at his/her own discretion.
Scoring rules for the submitted designs:
Each competitor will be given 5 points for participation.
In addition to these participation scores, points will be awarded as follows:
1st ranking design: 25 points
2nd ranking design: 18 points
3rd ranking design: 15 points
4th ranking design: 12 points
5th ranking design: 10 points
6th ranking design: 8 points
7th ranking design: 6 points
8th ranking design: 4 points
9th ranking design: 2 points
10th ranking design: 1 point

The competition starts on 1 March 2017, and will last for the 10 remaining months of the year, with a novel challenge in each month. In the last month of the year, December, double points will be awarded to the competitors.


Themes of the nail art designs
In each month, a different type of work is expected. The given theme, the technique of application or other details of realization will all be described at our Facebook page.


Carriers of the nail art designs
Nail art designs can be made on natural and artificial nails alike. Competitors can work on any nail length and shape of their own choice. On the other hand, the use of nail tips is not acceptable unless it is specifically permitted as part of the challenge of the given month.


Nomination to the competition

The competition is open for everyone, the submitted competition designs will be evaluated in a single category, as irrespective of the competitors' existing knowledge and skills. Please send your competition designs to the moyraverseny@moyra.hu e-mail address. It is important to note that competitors are required to provide their full names and Facebook nicknames (unless they are identical) alongside their telephone numbers, email addresses and mailing addresses. Please enter "Moyra competition – nomination", as well as your full name in the subject line.
Obviously, we will handle your details confidentially, and not disclose them to third persons.


Deadlines for submission

The designs created on the basis of the theme announced for the given month need to be submitted until midnight on the last day of the month in question. The photos that are submitted during the month will be published at Moyra's Facebook page only after the expiry of the respective deadline for submission. Every competitor is required to rely on their best knowledge and skills in creating the designs, without seeing or reviewing the works of the other competitors beforehand.


Time and form of the announcement of the results
The submitted photos will be evaluated by Moyra's professional jury for their use of colours, details and overall impression. All the presented nail art designs will be published at Moyra's Facebook page. The results for each month will be announced on the 2nd Monday of the following month, while the final result of the annual competition will be shared on 15 January 2018 via Moyra's Facebook page.

(We reserve the right to change these terms and conditions. All designers submitting their photos are deemed to have automatically given their consents to any further use of their photos. Moyra employees, trainers and their relatives are not allowed to enter the competition.)


The topic for March:

Flowers

The topic for April:

Mother's Day
And you must use at least 5 different colours!

The topic for May:

COLOURFUL NATURE
Choose one of the inspiration pictures posted here, and create your own nail art! Try to grab the essence of the animal on the selected picture, emphasize some details or patterns, and don't be afraid of using many colours! You may use any technique, any material you would like, just make sure we can recognize which animal you have chosen for inspiration.

The topic for June:

FRUITS

You may use any techniques or material you like. Send us your work until 30 June to this e-mail address: moyraverseny@moyra.hu You can decorate natural or artificial nails, you can decide on the length of the nails and do not forget: 1 Moyra products must be on the photo.The topic for September:

AUTUMN
You may use any techniques or material you like. Send us your work until 30 September to this e-mail address: moyraverseny@moyra.hu You can decorate natural or artificial nails, you can decide on the length of the nails and do not forget: 1 Moyra products must be on the photo.
The topic for October:

HALLOWEEN
You may use any techniques or material you like. Send us your work until 31 October to this e-mail address: moyraverseny@moyra.hu You can decorate natural or artificial nails, you can decide on the length of the nails and do not forget: 1 Moyra products must be on the photo.
The topic for November:

CHRISTMAS
You may use any techniques or material you like. Send us your work until 17 December to this e-mail address: moyraverseny@moyra.hu You can decorate natural or artificial nails, you can decide on the length of the nails and do not forget: 1 Moyra products must be on the photo.